Hei! Jeg er Nikolai :)

Hvem er jeg?

Jeg er en 16 år gammel gutt som går linja medier og kommunikasjon på Elvebakken videregående skole i Oslo.


Foto har alltid vært interessant for meg. Jeg har eksperimentert med telefon og kompaktkameraer i åresvis, helt fram til jeg kjøpte mitt første ordentlige kamera i 2019. I nesten 2 år har jeg drevet seriøst med foto, lært meg selv, lært av andre, og eksperimentert. Interessen ga seg ikke, for i 2020 begynte jeg på MK-linja på Elvebakken vgs i Oslo.


Foruten interessen for foto er jeg engasjert i skolepolitikken gjennom Elevorganisasjonen, der jeg har vært aktiv siden 2017.


Hva tar jeg bilder av?

For å svare kort og enkelt: alt mulig. Jeg synes det er noe eget med å fotografere naturen og landskapet vårt, og få fanget de flotte himlene og solnedgangene vi får. Men, det betyr på ingen måte at jeg ikke prøver meg på andre oppdrag!


Og sist, men ikke minst...

Flyspotting! Gjennom flyspotting får jeg kombinert foto-hobbyen min, og en luftfartsinteresse jeg har hatt hele livet. Etter at jeg kjøpte meg kamera trådte jeg fort inn i Norges "spottermiljø". Poenget med det hele er å ta bilder av fly. Gjennom hobbyen fikk jeg også i 2020 muligheten for å skrive for Hangar24, en av Nordens største luftfartsaviser.