Portefølje

Mitt arbeid

Her kan du se hva jeg liker å fotografere. Men du har også mulighet til å kjøpe bilder rett fra min portefølje! Hvis du ønsker det: noter ned nummeret, det oppgir du når du bestiller.

Om du liker bildestilen min, men ikke finner det du vil kjøpe bilde av, kan du bare sende meg en melding, eller bestille en gratis foto-shoot!

Dyr

Det er utrolig mange flotte dyr i den norske faunaen, men også utrolig mange flotte kjæledyr. Jeg har bilder av begge deler, så her er det bare å velge og vrake. Eventuelt kan du booke meg for gratis bilder av ditt kjæledyr?

Himmelen

Himmelen er veldig annerledes fra dag til dag. Men når fargepaletten viser seg fram, blir resultatene ofte gode. Ønsker du å kjøpe et bilde av en fin himmel?


Natur

Norsk natur på sitt beste. Den norske naturen og det norske landskapet har mye å by på, og jeg tar meg stadig en tur ut på jakt etter det nye blinkskuddet.

Flyfoto

Min store lidenskap i fotoverden, selve grunnen til at jeg har hobbyen! Det er så mye med luftfarten man ikke legger merke til, som du kanskje ser her.